Sultanbeyli Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://sultanbeylimem.meb.k12.tr
Adres : Orhangazi MahallesiMolla Gürani Sokak NO 22 Sultanbeyli/İstanbul PK 34920
VİZYON : “ Çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmiş, dünyada örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak, “
MİSYON : “Çırak, kalfa ve ustaların kurumlarda yapılan teorik eğitim ile işletmelerde yapılan pratik eğitimin bütünlüğü içerisinde bireyleri bir mesleğe hazırlayan, mesleklerinde gelişmelerine olanak sağlayan ve belgeye götüren eğitimi sağlamak."
BAŞARILAR :

Isınma : DOĞALGAZ
Servis : ULAŞIM OTOBÜS VE DOLMUŞLA SAĞLANMAKTADIR.
Ulaşım : Merkezimiz, Sultanbeyli otobüsleri son durağına 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.
Yerleşim Yeri : Merkezimiz, Orhangazi Lisesi ve Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu ile karşı karşıya, İBB Orhangazi İlköğretim Okulu ile yanyana bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezimiz, Sultanbeyli ilçe merkezine uzaklığımız 7 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İL GENELİNDE YAPILAN SPORTİF ETKİNLİKLERE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :